1. maj 2019 på Havnepladsen

1. maj 2019 i Aarhus

Under overskriften ”Fagbevægelsen i hjertet af Aarhus” skabte vi et nyt set-up, andre betingelser, vi fik nye leverandører og ikke mindst så var vi de første som forsøgte at bruge Havnepladsen til et stort arrangement. Vi ønskede mere synlighed, vi ønskede at fortælle en positiv historie om fagbevægelsen og ved at have fokus på samtalen i debatteltene at signalerer åbenhed, imødekommenhed og vilje til dialog.

 

Den 1. MAJ var alt på plads, ingen fik øje på de små skønhedsfejl og overraskelser der skete ”bagstage”. Der blev drukket øl, spist hotdogs, lyttet til talerne og rigtig mange deltog i debatterne ude i boblerne. Kort sagt så lykkedes det at flytte 1. maj fra Tangkrogen til Havnepladsen.

Alt det lykkedes men... vi glemte at sørge for sol og varme, men det prøver vi at få styr på i 2019.

 

I Aarhus holder vi en FÆLLES 1 MAJ, der hviler på et fællesskab hvor vi viser hinanden respekt, giver plads og har en fornuftig dialog på tværs af politiske uenigheder. På baggrund af erfaringerne fra Havnepladsen 1. maj 2018 har LO og FTF besluttet at 1. MAJ atter skal afholdes på Havnepladsen i 2019 ...og denne gang med bindende aftale om godt vejr.

Med venlig hilsen

Kresten Vendelboe

Formand for LO Aarhus

Information og plan

til de deltagende organisationer og partier

for 1. maj 2019 i Aarhus.

Online tilsagn om deltagelse,

bestilling af boder osv...

 

Alle bestillinger skal være LO Aarhus

i hænde senest den 1. april 2019.  

 

OM OS

LO Aarhus er fagbevægelsens samlede stemme i Danmarks næststørste by.

LO Aarhus ejes af 21 fagforeninger.

 

Fagforeningerne repræsenterer 47.000 medlemmer fordelt mellem fagforeningerne i Aarhus, Skanderborg, Odder og Samsø kommune. 

ADRESSE

Skt. Knuds Torv 3

8000, Aarhus C

Danmark

 

lo@lo-aarhus.dk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com