Debat: Bundsgaard genvalgt trods ensidig borgerlig pressedækning


Trods ensidig borgerlig pressedækning har et klart flertal i Aarhus valgt en politik, der sikrer en solidarisk og udviklingsorienteret by.


Trods møgsager i forvaltning, trods letbanekoks, så har flertallet af borgerne genvalgt Jacob Bundsgaard til at lede vores by de næste fire år. Fra LO Aarhus skal der lyde et 'tillykke Aarhus' og et tillykke til Jacob.


For LOs vedkommende er der en klar og tydelig dagsorden for de næste fire år. Vi prioriterer arbejdspladser, boliger som lønmodtagere har råd til at bo i, tryghed for vores ældre medborgere, gode skoler og institutioner.

LO Aarhus har fokus på at uddanne den næste generations håndværkere, og at kommunen sikrer, at dens leverandører overholder danske overenskomster. Vi forventer, at Aarhus tager bedre hånd om de svageste, ikke mindst vores syge kollegaer, og hjælper dem igennem en vanskelig periode, så de kan komme tilbage til arbejdsmarkedet.


Vi er tilhængere af, at der både skal være plads til boliger og arbejdspladser inde i Aarhus. Det betyder også, at vi ikke er bange for at bygge højt, at vi skal have flere letbaner og et bedre vejnet både i og udenom Aarhus.


Aarhus har en lang og flot tradition med samarbejde imellem politikere, erhvervslivet og fagbevægelsen. Vi ser frem til at udvikle og forbedre samarbejdet til gavn for hele byen og borgerne.


LO Aarhus vil ligeledes gerne række hånden frem til pressen. Det er på tide, at den lokale presse stopper sit ideologiske felttog, og at pressen arbejder for at samle byen i stedet for at spalte den.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
OM OS

LO Aarhus er fagbevægelsens samlede stemme i Danmarks næststørste by.

LO Aarhus ejes af 21 fagforeninger.

 

Fagforeningerne repræsenterer 47.000 medlemmer fordelt mellem fagforeningerne i Aarhus, Skanderborg, Odder og Samsø kommune. 

ADRESSE

Skt. Knuds Torv 3

8000, Aarhus C

Danmark

 

lo@lo-aarhus.dk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com