Tours on wheels

Kresten Vendelboe, fmd. for LO Århus, har været ude for at se nærmere på forholdene for kørestolsbrugere i Aarhus. Det foregik sammen med borgmester Jacob Bundsgaard (S) og byaktivist Jeppe Spure, der alle blev udstyret med hver sin kørestol, hvorefter Ulla Søberg Jakobsen fra Tours on Wheels førte an på en planlagt rute gennem midtbyen. Her fik de på egen krop afprøvet, hvor udfordret tilgængeligheden rent faktisk er, når man har et fysisk handicap.


"Man får lige pludselig øjnene op for alle de forhindringer, der er på veje og stræder. Forhindringer som intet betyder, når man er rask og rørig, men som kan være næsten uoverskuelige for de, der ikke har deres fulde mobilitet," siger Kresten Vendelboe og fortsætter:

"Aarhus er på alle måder en fantastisk by at bo og leve i. Men jeg må erkende, at der er behov for forbedringer, før vi kan tale om lige rummelighed for alle".


Se billeder fra turen rundt i byen her:16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
OM OS

LO Aarhus er fagbevægelsens samlede stemme i Danmarks næststørste by.

LO Aarhus ejes af 21 fagforeninger.

 

Fagforeningerne repræsenterer 47.000 medlemmer fordelt mellem fagforeningerne i Aarhus, Skanderborg, Odder og Samsø kommune. 

ADRESSE

Skt. Knuds Torv 3

8000, Aarhus C

Danmark

 

lo@lo-aarhus.dk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com